Donedavni predsjednik Mladih hrvatskih liberala, Toni Garac, kandidat je za načelnika općine Proložac. Već duže vrijeme mještani bruje o tome kako treba nešto mijenjati u njihovom mjestu, a evo dolazi vrijeme i za to. Cijela općina imati će priliku izaći na izbore i glasati za onog pravog čovjeka koji će već jednom progledati, raditi i truditi se da mladi ne odlaze iz mjesta te da svi mještani imaju normalne uvjete za život. 

– O dosadašnjoj vlasti i njihovom radu ne želimo pričati jer dobro znamo kako se radi u našem mjestu već dugi niz godina. Dosta nam je priča i lažnih obećanja, želimo promjene, rekao nam je mještanin Prološca.

No, okrenimo se budućnosti. Izvršni odbor HSLS-a Proložac donio je odluku i odlučio da na sljedeće lokalne izbore, koji će se ove godine održati u svibnju, ide sa svojim kandidatom za načelnika Općine Proložac. Bit će to Toni Garac, istaknuti aktivist na društvenom polju, jedan od vodećih ljudi udruge mladih iz Prološca i donedavni predsjednik HSLS-ovog stranačkog pomlatka na razini Hrvatske.

U obrazloženju svoje odluke Toni Garac je istaknuo kako se „dosadašnji način vladanja, netransparentnosti i začahurenosti potrošio te kako nakon 25 godina vrijeme promjena dolazi“. Proložac može puno bolje, uvjeren je Garac te pritom naglasio kako je otvoren za razgovore sa svima koji priželjkuju promjene. HSLS će zajedno sa svojim kandidatom voditi konstruktivnu i pozitivnu kampanju pa od drugih političkih aktera očekuje nadmetanje idejama i programima.”

KOMENTIRAJ