Delegacija HSLS-a predvođena prof.dr.sc. Miljenkom Šimpragom, potpredsjednikom stranke, mr.sc. Andrejom Marcetić i našom Zrinkom Kežić Gabrilo, dostavila je vrijednu donaciju HSLS-a djeci Ravske i Ljubije u školskom priboru.

Uručili su im poklone naših donatora: Tonća Blaževića, predsjednika splitskog HSLS-a, te gosp. Ivana Pulića, poznatog splitskog investitora i člana naše stranke iz Splita, a sve to u suradnji s vlč. Ilijom Piličićem župe Ljubija.

Također, važno je spomenti Svetlanu Radaković Ružičić, ravnateljicu OŠ Mladen Stojanović u Ljubiji, te Ivana Begića, zamjenik predsjednika Savjeta Mjesne Zajednice Ravska koji su se zahvalili na donacijama ljudi koji nisu zaboravili potrebite u BiH.

Delegacija iz Hrvatske prisustvovala je i na promociji knjige Briševački mučenici u Europskoj akademiji u Banjoj Luci, prigodom obilježavanja 25 godina masakra nad nedužnim civilima sela Briševo. Naši članovi su položili cvijeće i zapalili svijeće na groblju u Bišćanima, a misu je predvodio biskup banjalučki Franjo Komarica.