Evo navalili na Cammeo inspektori kao onomad Eliot Ness na Al Caponea. Ako nije sve po zakonu onda O.K. I oni kao i Uber balansiraju na granici zakona. No činjenica je da je građanima potrebna kvalitetna, dostupna i cjenovno prihvatljiva usluga, i zato podupiremo zdravu i legalnu konkurenciju.

Kad sve to čovjek vidi, zapita se gdje su bili ti naši inspektori svih ovih godina, dok smo mi iz HSLS-a upozoravali, da zaustave prijevoznike (tipa Dalmatinac) koji krše koncesiju (točnije ugovor o prijevozu putnika) dobivenu od županije stajanjem na gradskim ugibalištima?! Za čiji se račun godinama uništava splitski Promet, pitamo se? Uz sve Prometove itekako vidljive mane, treba se podsjetiti da preko njih idu sve naše subvencije i svi naši popusti.

Zašto Ivo Baldasar nije krenuo svom silom tako i na prijevoznike koji nelegalno koriste gradska ugibališta?! Osobno sam ga pozivao da krenemo u akciju!

Par milijuna kuna poreznih obveznika se godišnje prelijeva u blagajne prijevoznika koji krše koncesiju i to se ne može nazvati drugačije nego - kriminalom! Hoće li itko pokušati to zaustaviti i razmotati klupko, pa da vidimo zašto je tomu tako?! I dok se jedne zatvara, drugima se oprašta! Do kad?

Čiji su sve prsti u pekmezu ? Gdje je ratoborni inspektorat dosad bio?! Dogodine, budite sigurni, neće nam se više smijati u lice. Zaštitit ćemo novac naših građana!