Zbog čega se razlikujemo od drugih?


Dobro došli na stranicu HSLS-a Split, prve političke stranke u demokratskoj Hrvatskoj. 

HSLS je danas moderna i europski orijentirana parlamentarna politička stranka, koja okuplja nove, mlade generacije vođene načelima domoljublja, liberalne demokracije i socijalne osjetljivosti, utemeljene na idealima Vlade Gotovca, Velimira Terzića, Dražena Budiše...

Svjesni svoje političke pozicije danas pokušavamo biti onaj jezičac na vagi, onaj glas razuma koji neće ukaljati ugled politike, već će svom gradu i našim sugrađanima doprinijeti konstruktivnim radom i kvalitetnim prijedlozima.

O nekim našim inicijativima, prijedlozima i realiziranim projektima možete pročitati više u rubrici - Inicijative i projekti splitskog HSLS-a, a sve ostale komentare, kritike, upite, slobodno nam se javite!


Pozdravna riječ predsjednika splitskih Liberala


Drage Splićanke, dragi Splićani!
 
Kako bi se što više približili Vama, građanima, napravili smo ovu novu interaktivnu web stranicu koja obiluje raznim sadržajima i vijestima iz našeg ogranka, kao i iz naše županije. 
Danas je HSLS moderna i europska stranka, zastupljena u Hrvatskom saboru pa tako i u Gradskom vijeću našeg Splita. Nadamo se da su vijesti o našim prijedlozima, inicijativama i akcijama imali do sada odjeka kod Vas, jer mi u HSLS-u vjerujemo da se jedino kontinuiranim radom može očekivati podrška građana.
Zbog toga se u radu Gradskog vijeća, ali i van njega, vodimo jednostavnom politkom - kritički, dosljedno i uvijek konstruktivno! Upravo je glad za dosljednom i konstruktivnom politikom jedan o problema koji muče Split i našu Hrvatsku.

Sitnim ali vrijednim postupcima želimo postupno vratiti vjeru građana, ne u stranke - već u ljude koji predstavljaju te stranke, pa tako i naš HSLS! Vjerujemo u Vašu podršku!
Veseli i zdravi bili!
                                                                                             Predsjednik HSLS Split,
                                                                                                       Tonći Blažević
Tonći Blažević

Tonći Blažević Gradski vijećnik HSLS-a